Lejrledelse / stab

Som lejrleder på en Step Up indgår du i et frivilligt team, der har ansvaret for at gennemføre lejrens pædagogiske mål. Du er også bindeleddet til den lokalforening, der er ansvarlig for lejrens afholdelse. Du er tovholderen, der sørger for at alt fungerer før, under og efter lejren. En vigtig del af din rolle under lejren er at støtte ledergruppen i deres daglige arbejde med deltagerne. Som lejrleder har du ansvaret for, at hele lejren deltager i planlægningen og gennemførelsen af aktiviteter. Alle aktiviteterne er baserede på et tema som er fundet på baggrund af til CISV's fredsuddannende mål.

For at være lejrleder på en Step Up skal være interesseret at arbejde med unge og voksne i et flerkulturelt miljø. Du bør være organisatorisk anlagt og kunne finde kreative løsninger på pædagogiske og praktiske problemer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med gruppedynamik og gruppeprocesser. Det er et ekstra plus, hvis du har erfaring med lejrafholdelse og/eller projektstyring, måske fra en anden organisation eller fra erhverslivet.

Som lejrleder får du mulighed til at udvikle dine organisatoriske evner og dine lederevner samtidig med at du får praktisk træning i konflikthåndtering og fredsuddannelse.

Pris

Som lejrleder betaler CISV alle din omkostninger i forbindelse med lejren.

Du skal selv betale lommepenge og sørge for at være medlem af CISV Danmark – som minimum i et personligt, individuelt medlemskab – alternativt i et familiemedlemskab med alle på din folkeregisteradresse.

Læs mere om, hvordan du bliver medlem af CISV her.

Ledige pladser

Hvis du vil være lejrleder i en Step Up skal du kontakte den lokalforening der afholder Step Up. Du kan finde ud af hvilken lokalforening det er ved at skrive til CISV-kontoret. Du kan også se her om der er nogle ledige pladser til at blive lejrleder.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til din lokalforening eller Step Up-udvalget.

Sitemap
Close

Søgning