CISV Fyn & Sydjylland

CISV Fyn & Sydjylland

CISV Fyn & Sydjylland er lokalforening for hele Region Syddanmark. Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Dette gøres ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, Step Up og meget andet.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med Dine muligheder, hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere, m.v.

Vi har en Facebook-side, som er helt offentlig. Her har vi vores “kalender” i form af begivenheder, der er aktuelle for CISV Fyn & Sydjylland. På vores side er det CISV Fyn & Sydjylland, der henvender sig til medlemmer og andre, der “synes godt om” os. Du er mere end velkommen til at “synes godt om” vores side, hvor alle medlemmer af gruppen kan bidrage og kommunikere i nyhedsstrømmen.

Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen enten på fynogsydjylland@dk.cisv.org eller eller gå til CISV Fyn & Sydjyllands kontaktside!

    Tilmelding til CISV Fyn & Sydjyllands Nyhedsmails

    Sitemap
    Close

    Søgning