CISV Roskilde

CISV Roskilde

CISV Roskilde er lokalforening for det område, der dækker den østlige del af Region Sjælland - Roskilde, Lejre, Køge, Stevns, Faxe, Greve og Solrød kommuner. Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Dette gøres ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, Step Up og meget andet.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med Dine muligheder, hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere, m.v. Man kan også følge os på vores Facebook-side, der linkes til herunder.

Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen enten på roskilde@dk.cisv.org eller gå til CISV Roskildes kontaktside!

Tilmelding til CISV Roskildes Nyhedsmails

Sitemap
Close

Søgning