Deltagere 12-13 år

Som deltager indgår du i en gruppe, som starter med at mødes inden lejren for at diskutere lejrens tema. I snakker om temaet i forhold til, hvordan det ser ud i det lokalsamfund, du bor i. Du bør være nysgerrig og interesseret i, hvordan verden ser ud og synes, at det er sjovt og interessant at diskutere med unge fra andre lande.

Under lejren arbejder I videre med temaet. Lederne og staben er der for at støtte og hjælpe dig og dine venner med at planlægge og gennemføre aktiviteterne. Som deltager på et Youth Meeting lærer du at tage ansvar for, hvordan man arbejder konkret med et spændende tema. Under lejren og dens aktiviteter lærer du mere om andre kulturer og om, hvordan du kan engagere dig for at skabe et fredeligere samfund.

Følgende beløb dækker både ophold, almindelig rejseforsikring og rejseomkostninger.

Youth Meeting

Fee-struktur / priser

PROGRAM

PRIS 2022

Youth Meeting, 8 dage - Danmark

2.300 kr.

Youth Meeting 8 dage, Skandinavien

2.900 kr.

Youth Meeting 8 dage, Europa ud over Skandinavien

3.800 kr.

Youth Meeting 8 dage, Udenfor Europa

6.500 kr.

Youth Meeting 15 dage, Danmark

4.400 kr.

Youth Meeting 15 dage, Skandinavien

5.300 kr.

Youth Meeting 15 dage, Europa ud over Skandinavien

6.500 kr.

Youth Meeting 15 dage, udenfor Europa

8.900 kr.

Derudover kommer udgifter til lægeundersøgelse, eventuelle vaccinationer, forberedende møder og lommepenge. Til sidst skal det nævnes, at man skal være medlem af CISV Danmark for at komme med på Youth Meeting. Læs mere om at blive medlem her.

Deltag på Youth Meeting

Hvis du vil deltage på et Youth Meeting så skal du kontakte din lokalforening. Du kan også se om der er nogle ledige pladser lige nu.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til din lokalforening eller Youth Meeting-udvalget.

Sitemap
Close

Søgning