Skal DU med på Youth Meeting?

Skal DU med på Youth Meeting?

Som deltager indgår du i en gruppe, som starter med at mødes inden lejren for at diskutere lejrens tema. I snakker om temaet i forhold til, hvordan det ser ud i det lokalsamfund, du bor i. Du bør være nysgerrig og interesseret i, hvordan verden ser ud og synes, at det er sjovt og interessant at diskutere med unge fra andre lande.

Under lejren arbejder I videre med temaet. Lederne og staben er der for at støtte og hjælpe dig og dine venner med at planlægge og gennemføre aktiviteterne. Som deltager på et Youth Meeting lærer du at tage ansvar for, hvordan man arbejder konkret med et spændende tema. Under lejren og dens aktiviteter lærer du mere om andre kulturer og om, hvordan du kan engagere dig for at skabe et fredeligere samfund.

Hvor kan du få mere at vide?

Du er altid velkommen til at kontakte den Youth Meeting-ansvarlige i din lokalforening. Hold også øje med kalenderen, hvor vi annoncerer informationsaftener om kommende programmer.

Hvis du får en plads i en delegation til en camp, får du og din delegation en fast tilknyttet kontaktperson fra lokalforeningen. Det er kontaktpersonen, der er delegationens støtteperson i forhold til forberedelser og lejr.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om Youth Meeting-programmet, kan du altid skrive til din lokalforening eller Youth Meeting-udvalget.

Pris

Prisen for deltagelse dækker ophold og rejseomkostninger – herunder den obligatoriske uddannelsesweekend i forbindelse med forberedelserne til lejren.

Hertil kommer udgifter til lægeundersøgelse, evt. vaccinationer, forberedende delegationsmøder, materiale, der skal medbringes på lejren, og lommepenge.

Du (og alle i din familie på din folkeregisteradresse) skal desuden være medlem af CISV Danmark, for at du kan komme med på Youth Meeting. Læs mere om, hvordan du bliver medlem her.

Youth Meeting

Fee-struktur / priser

PROGRAM

PRIS 2024

Youth Meeting, 8 dage, Danmark

4.050 kr

Youth Meeting 8 dage, Skandinavien

6.350 kr

Youth Meeting 8 dage, Europa ud over Skandinavien

8.400 kr

Youth Meeting 8 dage, Udenfor Europa

13.250 kr

Youth Meeting 15 dage, Danmark

5.450 kr

Youth Meeting 15 dage, Skandinavien

7.500 kr

Youth Meeting 15 dage, Europa ud over Skandinavien

9.550 kr

Youth Meeting 15 dage, udenfor Europa

14.400 kr

Sitemap
Close

Søgning