Leder

Som frivillig leder i en Step Up har du en unik rolle. Du skal være med til få lejren til at fungere som helhed. Det betyder, at du skal hjælpe deltagerne med at koordinere deres planlægning og gennemførelse af aktiviteter. Sammen med de andre ledere, er det dit ansvar at sørge for, at deltagerne lærer, hvordan de kan bidrage aktivt til at skabe et fredeligere samfund. Du skal også stå for evalueringen af lejren, når den er slut. Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring med at arbejde med unge og gruppeprocesser.

Før lejren skal du koordinere forberedelserne i din delegation. I skal for eksempel planlægge, hvilke aktiviteter og diskussioner, I vil gennemføre på lejeren. I skal også snakke om, hvilke forventninger, deltagerne har og sammen sætte nogle mål for delegationen. Forberedelserne inden lejren er en vigtig del af din opgave som leder. Derfor er det en fordel, hvis du bor i nærheden af deltagerne/lokalforeningen, så I kan mødes regelmæssigt.

Som leder i en Step Up udvikler du et inkluderende lederskab, hvor støtte og vejledning er to centrale komponenter. Du kommer også til at forbedre dine evner til at arbejde med gruppedynamik, fredsuddannelse og konflikthåndtering.

Pris

Som leder har du ikke nogen omkostninger i forbindelse med en Step Up. Rejseomkostninger, eventuelle vaccinationer etc. betales af delegationen. Du skal selv kun betale lommepenge og sørge for at være medlem af CISV Danmark. Læs mere om, hvordan du bliver medlem af CISV her.

Ledige pladser

Hvis du vil være leder eller har spørgsmål om Summer Camp skal du kontakte din lokalforening eller Step Up-udvalget. Du kan også se her om det mangler Step Up ledere lige nu.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til din lokalforening eller Step Up-udvalget.

Bliv inspireret til at blive leder

Mød Jakob, og hør ham besvare spørgsmålene:

  • Hvilken rolle har man som leder?
  • Hvilke kompetencer får man som leder?
  • Hvorfor skal jeg være leder?
Sitemap
Close

Søgning