Internationale formularer – forms

Når du skal på et af CISV's programmer er der en del forms, der er nødvendige, så lejrledelsen / staben har alt den information, de skal bruge.

De krævede forms skal udfyldes og/eller uploades på myCISV.cisv.org, hvorfor det er nødvendigt, at alle deltagere har en oprettet profil der. (Læs instruktionerne på forsiden af myCISV.cisv.org – bemærk især informationen vedr. profiler på børn under 16 år.)

Uddybende forklaringer vedr. de forskellige formularer

Aktive i CISV Danmark skal forud for deltagelse i alle aktiviteter læse senest opdaterede udgave af R-07 Positive Behaviour Policy.

  • Health Form(HF): En erklæring som du og din læge skal udfylde. Den viser, om du er sund og rask, om du tager noget medicin, er allergiker osv. Alle deltagere på alle programer skal have en Health Form med. Se også Dansk vejledning til udfyldelse af Health Form (HF).
  • Travel Information Form: En formular, hvor staben oplyses om din rejseplan. Denne formular er for alle.
  • Child Travelling with Leader Legal Form (for ages 15 and under): En juridisk form, der hjælper din leder med at legitimere, at hun/han rejser med dig uden dine forældre. Denne formular er for alle deltagere under 16 år.
  • Child Travelling Alone Legal Form (for ages 16-17): En juridisk form, som skal bruges af deltagere, der rejser uden leder/juridisk værge. Denne formular er for alle deltagere på 16 og 17 år.
  • Adult Legal Information Form (for ages 18+): En juridisk form, der hjælper dig med at kunne legitimere, at du er inviteret til det pågældende land, du skal rejse til. Denne formular er for alle deltagere over 18 år.

Hvis du ikke kan finde den form på myCISV, du leder efter, kan du altid spørge din lokalforening eller CISV Danmarks kontor.

Sitemap
Close

Søgning