Dine muligheder

Dine muligheder

CISV afholder en række programmer, projekter og camps, der arrangeres og gennemføres på 100% frivillig basis.

Fælles for alle aktiviteter er, at børn og unge får mulighed for at lære mere om verdens forskellige kulturer. De bliver også bedre til at samarbejde, og de møder nye venner og udvikler sig selv som verdensborgere.

I CISV kan du som medlem både deltage i nationale og internationale arrangementer. Vi er organiseret, så alle medlemmer af CISV Danmark er medlem gennem en Lokalforening (LF) i det område, de bor.

Bliv Medlem

Vi tilbyder tre forskellige typer medlemsskab samt mulighed for at oprette sig gratis som hjælper:

  • Familiemedlemskab (obligatorisk, hvis et medlem under 16 år skal deltage i et program)
  • Enkeltmedlemskab for medlemmer til og med 29 år
  • Enkeltmedlemskab for medlemmer fra og med 30 år
  • Hjælperprofil

Du kan læse om vores forskellige medlemskaber på vores medlemskabsside, hvor du også kan indmelde dig. Her kan du oprette brugerprofiler for dig selv og evt. andre i familien, og tilkøbe det relevante medlemsskab. Hvis du har problemer, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kontor, som står klar til at hjælpe dig!

Engagér dig

Med et medlemskab gennem din lokalforening, er du klar til at deltage på både CISV's lokale og internationale aktiviteter. Det er din lokalforening, du skal kontakte, hvis du har lyst til at deltage i CISV Danmarks aktiviteter, men du kan se, hvilke pladser og opgaver, der er ledige ved at klikke på Ledige pladser / ansøgning i menuen.

Gi' en hånd og bliv en del af fællesskabet!
Lokalforeningerne i CISV Danmark afholder hvert år en række aktiviteter fra weekendarrangementer som uddannelsesweekender, ÅJBM (årsmøde for juniormedlemmer) og Stormøde til de større aktiviteter som fx Youth Meeting, Step Up og Børneby.

Hver gang vi afholder aktiviteter har vi brug for frivillige kræfter til at stå i køkkenet, hvor vi hygger os, mens vi tilbereder lækker og sund mad til de børn og unge, som deltager på aktiviteten. De fleste af vores aktiviteter holder vi på skoler, og inden vi er klar til at modtage en masse børn og unge, skal skolen forvandles til campsite med omrokering i klasseværelserne, indretning af sovesale mm. Det er hver gang en kæmpe tilfredsstillelse at se en helt almindelig folkeskole blive forvandlet til campsite og hjem for op til 80 børn og unge mennesker.

Når vi afholder Børneby og Step Up har vi også brug for værtsfamilier, der har lyst til at åbne deres hjem for 2-4 børn/unge i en weekend.

Er du nysgerrig? Vil du vide mere, inden du bliver medlem?

Hvis du bare er nysgerrig, kan du kontakte din lokalforening for at høre nærmere.

Følg med i vores Nyheder om stort og småt i CISV Danmark og/eller abonner på Update - CISV Danmarks nyhedsbrev for frivillige. Du kan også finde tidligere nyhedsbreve i vores nyhedsbrevsarkiv.

Dine muligheder er mange, klik videre for flere informationer i menuen.

Sitemap
Close

Søgning