Dine Muligheder

Dine Muligheder

CISV afholder en række programmer, projekter og camps. Fælles for alle aktiviteter er, at børn og unge får mulighed for at lære mere om verdens forskellige kulturer. De bliver også bedre til at samarbejde, og de møder nye venner og udvikler sig selv som verdensborgere.

I CISV kan du både deltage i nationale og internationale arrangementer, men først må du være medlem af organisationen. Alle medlemmer af CISV Danmark har deres medlemsskab gennem deres lokalforening (LF).

Hos CISV i Danmark findes følgende medlemsskaber :

Familiemedlemskaber   
Familiemedlemskaber er for familier, hvor familiens børn rejser med CISV. Familiemedlemskaber kræver, at alle medlemmerne har samme postadresse. Det er vigtigt at oprette alle medlemmer af en husstand, da vores tilskud fra tipsmidlerne afhænger af, hvor mange medlemmer under 30 år, vi har.
Pris: 550 kr. om året

Individuelt medlem 16-29 år
Denne type medlemsskab er for unge mellem 16-29 år, der ikke er en del af et familiemedlemsskab.
Pris: 100 kr. om året

Individuelt medlem 30 år eller derover
Denne type medlemsskab er for alle på 30 år eller derover, som ikke er en del af et familiemedlemsskab.
Pris: 250 kr. om året

Bliv Medlem

Indmeldelse sker i vores Medlemssystem. Du kan i systemet oprette brugerprofiler for dig selv og evt. andre i familien, og tilkøbe det relevante medlemsskab. Hvis du har problemer, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kontor, som står klar til at hjælpe dig!

Engagér dig

Nu, hvor du har din lokalforening, er du klar til at deltage på både CISVs lokale og internationale aktiviteter. Det er din lokalforening, du skal kontakte, hvis du har lyst til at deltage i CISV Danmarks aktiviteter, men du kan se, hvilke pladser og opgaver, der er ledige under punkterne til højre.

Gi' en hånd og bliv en del af fællesskabet!
Lokalforeningerne i CISV Danmark afholder hvert år en række aktiviteter fra weekendarrangementer som uddannelsesweekender, ÅJBM og Stormøde til de større aktiviteter som Youth Meeting, Step Up og Børneby. Hver gang vi afholder aktiviteter har vi brug for frivillige kræfter til at stå i køkkenet, hvor vi hygger os mens vi tilbereder lækker og sund mad til de børn og unge, som deltager på aktiviteten. De fleste af vores aktiviteter holder vi på skoler og inden vi er klar til at modtage en masse børn og unge skal skolen forvandles til campsite med omrokering i klasseværelserne, indretning af sovesale mm. Det er en kæmpe tilfredsstillelse at se en helt almindelig folkeskole blive forvandlet til campsite og hjem for op til 80 børn og unge mennesker. Når vi afholder børneby og Step Up har vi også brug for værtsfamilier, der har lyst til at åbne deres hjem for 2-4 børn/unge i en weekend.