DINE MULIGHEDER

DINE MULIGHEDER

CISV afholder en række programmer, projekter og camps. Fælles for alle aktiviteter er, at børn og unge får mulighed for at lære mere om verdens forskellige kulturer. De bliver også bedre til at samarbejde, og de møder nye venner og udvikler sig selv som verdensborgere.

I CISV kan du både deltage i nationale og internationale arrangementer, men først må du være medlem af organisationen. Alle medlemmer af CISV Danmark har deres medlemsskab gennem deres Lokalforening (LF)

Bliv Medlem

Du kan læse om vores forskellige medlemskaber på vores medlemskabsside, hvor du også kan indmelde dig. Her kan du oprette brugerprofiler for dig selv og evt. andre i familien, og tilkøbe det relevante medlemsskab. Hvis du har problemer, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kontor, som står klar til at hjælpe dig!

Engagér dig

Med et medlemskab gennem din lokalforening, er du klar til at deltage på både CISVs lokale og internationale aktiviteter. Det er din lokalforening, du skal kontakte, hvis du har lyst til at deltage i CISV Danmarks aktiviteter, men du kan se, hvilke pladser og opgaver, der er ledige ved at klikke på Ledige pladser i menuen til venstre.

Gi' en hånd og bliv en del af fællesskabet!
Lokalforeningerne i CISV Danmark afholder hvert år en række aktiviteter fra weekendarrangementer som uddannelsesweekender, ÅJBM og Stormøde til de større aktiviteter som Youth Meeting, Step Up og Børneby. Hver gang vi afholder aktiviteter har vi brug for frivillige kræfter til at stå i køkkenet, hvor vi hygger os mens vi tilbereder lækker og sund mad til de børn og unge, som deltager på aktiviteten. De fleste af vores aktiviteter holder vi på skoler og inden vi er klar til at modtage en masse børn og unge skal skolen forvandles til campsite med omrokering i klasseværelserne, indretning af sovesale mm. Det er en kæmpe tilfredsstillelse at se en helt almindelig folkeskole blive forvandlet til campsite og hjem for op til 80 børn og unge mennesker. Når vi afholder børneby og Step Up har vi også brug for værtsfamilier, der har lyst til at åbne deres hjem for 2-4 børn/unge i en weekend.

Er du nysgerrig eller vil vide mere inden du bliver medlem?

Hvis du bare er nysgerrig, kan du kontakte din Lokalforening for at høre nærmere.

Følg med i vores Nyheder om stort og småt i CISV Danmark og/eller abonner på Update - CISV Danmarks nyhedsbrev for frivillige. Du kan også finde tidligere nyhedsbreve i vores nyhedsbrevsarkiv.

Dine muligheder er mange, klik videre for flere informationer i menuen til venstre.

 

Sitemap
Close

Søgning