Lokalforeninger

Lokalforeninger

CISV Danmark har otte lokalforeninger fordelt over hele landet

CISV Danmarks medlemmer er fordelt ud på otte lokalforeninger, som er 100% drevet af frivillige og spredt ud over landet. Lokalforeningerne gennemfører forskellige aktiviteter for deres medlemmer og har ansvaret for at sammensætte og udsende delegationer til CISV's forskellige programmer.

Lokalforeningerne har ansvaret for at afholde CISV-aktiviteter i løbet af året – både mindre lokale projekter såvel som større, internationale programmer. Afholdelsen af de større internationale programmer går på skift imellem lokalforeningerne.

I Region Hovedstaden og Region Sjælland er der flere lokalforeninger. I de øvrige regioner – Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland – er der kun én lokalforening.

Region Hovedstaden/ Region Sjælland kaldes også Region 1 / Region 2 og samarbejder bla. om at udbyde ledige pladser på CISV's forskellige programmer.

I menuen finder du link til alle vores lokalforeningers egne hjemmesider. Du vil der kunne finde kontaktinformationer på lokalforeningens bestyrelsesmedlemmer.

CISV Danmarks Lokalforeninger

CISV Danmarks Lokalforeninger

Lokalforeninger i Region Hovedstaden
(Region 1)

Lokalforeninger i Region Sjælland
(Region 2)

Lokalforeninger i Region Syddanmark

Lokalforeninger i Region Midtjylland

Lokalforeninger i Region Nordjylland

Sitemap
Close

Søgning