Lokalforeninger

Lokalforeninger

CISV Danmark har 9 lokalforeninger fordelt over hele landet

I menuen til venstre finder du link til alle vores lokalforeningers egne hjemmesider. Der vil du finde information om lokalforeningen samt relevante begivenheder og nyheder. Du vil også kunne finde kontaktinformationer på lokalforeningens bestyrelsesmedlemmer.

CISV Danmarks medlemmer er fordelt ud på 9 lokalforeninger, som er spredt ud over det meste af landet. Lokalforeningerne gennemfører forskellige aktiviteter for deres medlemmer og har ansvaret for at sammensætte og udsende delegationer til CISV's forskellige programmer. De står også for at afholde kortere og længerevarende nationale og internationale aktiviteter.

Lokalforeningerne har ansvaret for at afholde CISV-aktiviteter i løbet af året – både mindre lokale projekter såvel som større, internationale programmer. Afholdelsen af de større internationale programmer går på skift imellem lokalforeningerne.

I Region Hovedstaden og Region Sjælland er der flere lokalforeninger. I de øvrige regioner (Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland) er der kun én lokalforening.

Region Hovedstaden kaldes også Region 1 og samarbejder bla. om at udbyde ledige pladser på CISV's forskellige programmer.

CISV Danmarks Lokalforeninger

CISV Danmarks Lokalforeninger

Region Hovedstaden (Region 1)

Region Sjælland (Region 2)

Region Syddanmark (Region 3)

Region Midtjylland (Region 4)

Region Nordjylland (Region 5)

Sitemap
Close

Søgning