Mere om CISV

CISV's internationale historie

Over sin 60-års historie er CISV International blevet en verdensomspændende bevægelse, der arbejder mod fred og interkulturelt samarbejde og forståelse. Vi har uddannet og inspireret mange tusinde børn og unge. Vi arbejder for at sætte dem i stand til at nå deres fulde potentiale og til at spille en aktiv rolle i at skabe en bedre verden.

Doris Allen - grundlægger
slutningen af ​​1940'erne, udviklede en progressiv børnepsykolog ved navn Dr. Doris Allen ideen om en organisation, der ville fremme interkulturel forståelse og venskab som et væsentligt skridt mod verdensfreden. Doris Allen mente, at ved at skabe muligheder for børn af forskellige kulturer for at mødes for at lære og for at få venner på tværs af landegrænser, ville de vokse op til at blive ambassadører for en mere retfærdig og fredelig verden.

Children's International Summer Villages
På bare et par år, med meget hårdt arbejde blev Dr. Doris Allens idé til en realitet. Children's International Summer Villages (CISV) blev registreret som en non-profit organisation i Ohio i 1950. Den første børneby blev afholdt i Cincinnati i USA i 1951, og samlede børn fra Østrig, Storbritannien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Mexico, Norge, Sverige og USA.

Hvor vi er i dag
I løbet af årene siden den første børneby, har CISVs frivillige over hele verden organiseret over 6.000 internationale lejre og arrangementer for over 230.000 deltagere.

Siden 1950 har verden ændret sig, og CISV har udviklet sig sammen med den. I dag tilbyder CISV oplevelser til folk i alle aldre, begyndende med børn på 11 år. Tro mod Doris Allens oprindelige vision, stræber CISV efter at blive en unik og banebrydende organisation. CISV er vokset fra kun at afholde børnebyer til at have syv forskellige internationale programmer; fra at holde en børneby til at holde over 300 internationale lejre og arrangementer om året, med over 10.000 deltagere i mere end 60 lande i hele verden.

CISV fortsætter med at vokse, styret af sin grundlæggende tro på, at en mere retfærdig og fredelig verden er mulig gennem interkulturel udveksling, uddannelse og venskab.

Sitemap
Close

Søgning