Skal DU med på Step Up?

Skal DU med på Step Up?

Som deltager i en Step Up er du aktiv og engageret i planlægningen, indholdet og gennemførelsen af lejerens aktiviteter. Du lærer derfor at tage ansvar for, hvordan lejeren udvikler sig. Inden lejren mødes du med din delegation for at diskutere og finde informationer om Step Up'ens tema og forberede forskellige aktiviteter. Det er vigtigt, at du er nysgerrig og interesseret i at finde nye måder for dig og dine venner at lære om temaet på.

Hvor kan du få mere at vide?

Du er altid velkommen til at kontakte den Step Up-ansvarlige i din lokalforening. Hold også øje med kalenderen, hvor vi annoncerer informationsaftener om kommende programmer.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om Step Up-programmet, kan du altid skrive til din lokalforening eller Step Up-udvalget.

Pris

Prisen for deltagelse dækker ophold og rejseomkostninger – herunder den obligatoriske uddannelsesweekend i forbindelse med forberedelserne til lejren.

Hertil kommer udgifter til lægeundersøgelse, evt. vaccinationer, forberedende delegationsmøder, materiale, der skal medbringes på lejren, og lommepenge.

Du (og alle i din familie på din folkeregisteradresse) skal desuden være medlem af CISV Danmark, for at du kan komme med på Step Up. Læs mere om, hvordan du bliver medlem her.

Step Up

Fee-struktur / priser

PROGRAM

PRIS 2023

Step Up, Danmark

6.475 kr

Step Up, Skandinavien

8.275 kr.

Step Up, Europa ud over Skandinavien

10.575 kr

Step Up, Udenfor Europa

15.775 kr

Sitemap
Close

Søgning