Deltager

Seminar Camp er for de 16-17-årige, hvor alt kan ske og intet er givet på forhånd. På en Seminar Camp får du lov til sammen med ca. 25 andre deltagere, at skabe jeres helt egen camp; et minisamfund, hvor I i fælleskab prøver hinandens idéer af i direkte medbestemmelse for camp'ens hverdag og drift.

Som deltager udgør du en del af selve kernen i en Seminar Camp. Sammen med de andre deltagere har du ansvaret for lejrens gennemførelse. Det betyder, at jo større indsats du og dine venner lægger i at forberede jer før lejren, desto bedre en lejr får I. Hvis du vil deltage i en Seminar Camp, skal du være interesseret i at diskutere interkulturelle og internationale emner med unge fra andre steder i verden.

Under camp'en kommer du til at afprøve og udvikle dine evner og personlige kompetencer inden for bl.a. lederskab, konflikthåndtering og samarbejde. Det praktiske camp-liv er en stor del af Seminar Camp'en. Derfor bliver du også bedre til at arbejde sammen med andre på tværs af kulturelle forskelle. Du lærer at medvirke til tage kollektive beslutninger og at tage ansvar for disse beslutninger gennem de forskellige aktiviteter og diskussioner. På den måde lærer du i løbet af lejeren forskellige metoder til at træffe beslutninger og bliver klogere på forskellige former for demokrati.

Så har du lyst til at udfordre dine egne grænser og lære en masse andre unge at kende, er Seminar Camp-programmet helt sikkert programmet for dig.

Hvor kan du få mere at vide?

Du er altid velkommen til at kontakte Seminar Camp-udvalget. Hvis du får en plads på en camp, får du en fast tilknyttet kontaktperson fra udvalget. Det er kontaktpersonen, der er din støtteperson i forhold til forberedelser og lejr.

Læs mere om Seminar Camp programmet, forventninger, datoer og kontaktoplysninger.
Dan dig et overblik over dine udgifter som deltager på en Seminar Camp.

Medlemskab af CISV Danmark

Du skal som Seminar Camp-deltager være medlem af CISV Danmark – som minimum i et personligt, individuelt medlemskab – alternativt i et familiemedlemskab med alle på din folkeregisteradresse.

Læs mere om, hvordan du bliver medlem af CISV her.

Deltager

Seminar Camp

Fee-struktur / priser

PROGRAM

PRIS 2024

Seminar Camp

5.100 kr.

Derudover kommer der udgifter til rejse, lægeundersøgelse, eventuelle vaccinationer, forberedende møder og lommepenge. Til sidst skal det nævnes, at man skal være medlem af CISV Danmark for at komme med på Seminar Camp. Læs mere om at blive medlem her.

Ledige pladser

Ansøgningsfristen til Seminar Camp ligger normalt i oktober/november for det kommende år, hvor proceduren for ansøgning bliver offentliggjort her på siden. Hvis der efterfølgende skulle være ledige pladser kan du finde dem her. Hvis du har spørgsmål om Seminar Camp kan du skrive til Seminar Camp-udvalget.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til din lokalforening eller Seminar Camp-udvalget.

Sitemap
Close

Søgning