CISV Vestsjælland

CISV Vestsjælland

CISV Vestsjælland er en lokalforening der dækker Holbæk, Ringsted, Sorø, Næstved, Slagelse, Kalundborg og Odsherred. Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Dette gøres ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, Step Up og meget andet.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med Dine muligheder, hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere, m.v.

Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen via til de relevante på listen på vores side med kontaktoplysninger!

  • Hvert år mellem uge 42 og 46 har vi 2 informationsmøder, hvor vi fortæller om det kommende års aktiviteter.
  • 1. december har vi ansøgningsfrist til sommerens camps – vi forsøger at have tilbud til børn og unge i alderen fra 11 til 15 år.
  • Medio / slut november har vi sammen med 2 andre lokalforeninger børnesammenkomst for børnebysansøgere.
  • Start januar / medio februar har vi generalforsamling – i forlængelse af generalforsamlingen er der de første delegationsmøder.
  • Medio juni har vi farvelfest for sommerens delegationer.
  • Medio / slut september har vi Velkommen Hjem-Fest sammen med Roskilde lokalforening.

Vi har en gruppe på Facebook, hvor kan man bl.a. se datoer på vores aktiviteter. Du kan finde linket til den herunder.

Tilmelding til CISV Vestsjællands Nyhedsbreve

Sitemap
Close

Søgning