CISV Vestsjælland

CISV Vestsjælland

CISV Vestsjælland er en lokalforening der dækker Holbæk, Ringsted, Sorø, Næstved, Slagelse, Kalundborg og Odsherred. Ligesom resten af CISV – både på nationalt og internationalt plan – er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Dette gøres ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Youth Meeting, Step Up og meget andet.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med Dine muligheder, hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere, m.v.

Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du vil vide mere om, hvodan du kan støtte op om vores arbejde. Find os på vores side med kontaktoplysninger!

Du er også velkommen på vores side på Facebook, hvor du bl.a. kan se datoer for vores aktiviteter.

Tilmelding til CISV Vestsjællands Nyhedsbreve

Sitemap
Close

Søgning