Lejrledelse / stab

Lejrledelsen også kaldet staben er Børnebyens projektgruppe, og som lejrledelse vil du indgå, som en del af det frivillige team, der har ansvar for, at Børnebyen når sine praktiske og uddannelsesmæssige mål. Du er lejrens forbindelse til den lokalforening, som står for lejrens praktiske gennemførelse. Du er rådgiver og problemknuser for lederne, du sikkerhed og tryghed for børnene, og tovholder, som sørger for at alt fungerer inden, under og efter lejren, for alle involverede parter. Du skal derfor være 21 år før du kan være lejrleder i en CISV-lejr.

Du bør være organisatorisk anlagt, søge kreative løsninger på såvel pædagogiske som praktiske spørgsmål. Du bør have en interesse i at arbejde med børn, unge og voksne i et interkulturelt miljø. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med gruppedynamikker. Ekstra godt er det, hvis du har erfaring med at afholde lejre eller projektledelse, måske fra en anden organisation eller gennem erhvervserfaring.

Som lejrleder får du mulighed for at udvikle dine organisatoriske evner, dine lederevner, og du får praktisk træning i konflikthåndtering og fredsuddannelse.

Pris

Som en del af lejrledelsen betaler CISV alle din omkostninger i forbindelse med lejren.

Du skal kun selv betale lommepenge og sørge for at være medlem af CISV Danmark – som minimum i et personligt, individuelt medlemskab – alternativt i et familiemedlemskab med alle på din folkeregisteradresse.

Læs mere om, hvordan du bliver medlem af CISV her.

Ledige pladser

Hvis du gerne vil være lejrleder i en Børneby, så skal du i kontakt med de lokalforeninger der afholder Børneby i f.eks. 2016. Du kan finde ud af hvilke lokalforeninger det er ved at skrive til vores sekretær. Hvis der mangler lejrledelse i nogle Børnebyer, kan du finde det her.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål angående at være en del af lejrledelsen eller om Børneby, så skriv til Børnebysudvalget eller til vores kontor.

Sitemap
Close

Søgning