Bliv leder med CISV Danmark!

Tags

#CISV Danmark#Børneby#Step Up#Youth Meeting

28-11-2023

Mød Rachel, og hør om hendes anbefaling af at være leder med CISV Danmark

Mit navn er Rachel, og jeg har haft æren af at være CISV leder to gange; første gang på et Youth Meeting i Holland, og senest på en Step Up i Italien.

Jeg har været med i CISV siden jeg selv var 11 år gammel, hvor min far, som selv havde været afsted i 1974, opfordrede mig til at tage afsted på børneby. Siden min første camp har jeg vidst, at jeg gerne ville være leder som voksen. I 2022 fik jeg endelig muligheden for at lede en fantastisk delegation på et Youth Meeting i to uger, hvor jeg fik en masse venskaber, en masse ny viden og en oplevelse for livet. Samtidig udviklede jeg mig rigtig meget, og fik fornøjelsen af at se mine “børn” udvikle sig.

I sommeren 2023 var jeg så leder igen for fire vidunderlige teenagere på en Step Up. Igen blev den en sommer med uforglemmelige oplevelser, nye venner og en kæmpe personlig udvikling. Jeg er evigt taknemlig for tilliden fra CISV og forældrene, samt de oplevelser som jeg sent vil glemme.

Hvorfor skal man blive CISV leder?

Der er mange mange grunde til at blive leder. En af grundene er helt klart at give fire børn/unge en oplevelse for livet, og skabe trygge rammer for dem. Man får også selv så mange gode oplevelser, nye venner, en masse værktøjer som man kan bruge i hverdagen, interkulturel forståelse, muligheden for at prøve en masse lækre snacks fra hele verden, komme hjem med en kuffert fyldt med nye nøgleringe, t-shirts og minder. Ja, listen er lang.

Jeg kan virkelig anbefale at blive CISV leder. Uanset om du er ny i CISV eller har været afsted før, så er det en oplevelse jeg synes alle burde få.

Sitemap
Close

Søgning