Leder på en Børneby

Tags

#CISV Danmark#Fyn & Sydjylland#Step Up

06-12-2023

Hør Sophia, der har været leder på en Børneby, fortælle og lad dig overbevise om, at det også er noget for dig!

Jeg er netop vendt hjem fra CISV sommercamp. En 3 ugers camp på Filippinerne for 11-årige børn fra hele verden.

Her har jeg sammen med en helt masse andre fantastiske voksne været frivillig og forsøgt at lave den mest magiske og oplevelsesrige camp for børnene.

Her møder vi børn og voksne fra forskellige baggrunde og kulturer, og vi lærer hinanden at kende på en helt særlig måde Hver dag skaber vi minder og stærke bånd, mens vi arbejder sammen og har det sjovt. Det giver børnene en større forståelse af verden omkring dem. De tilegner sig værdifuld viden om andre kulturer, traditioner og samfund.

Som leder ser jeg børnene vokse og udvikle sig, og det er en fantastisk følelse at være med til at forme et sådant fællesskab, hvor de arbejder sammen, løser problemer og udforsker nye ideer. Børnene udvikler lederskab og samarbejdsevner, som de vil bære med sig hele livet.

Gennem mit frivillige arbejde her har jeg også lært meget om mig selv og betydningen af at forstå og acceptere forskelligheder. Det er en øjenåbnende erfaring, der hjælper os med at bygge broer mellem forskellige kulturer og skabe en mere harmonisk verden.

Sitemap
Close

Søgning