Når du rejser med CISV

CISV Danmark har lavet en aftale med rejsebureauet Unitas Rejser, så vores delegationer kan købe Key Travel Danmark-billetter gennem bureauet. Det gør det muligt – ofte uden højere priser - at få større fleksibilitet ved aflysninger eller ændringer af datoer. Unitas Rejser bor i Silkeborg og er ejet af KFUM og KFUK i Danmark. Bureauet startede i 1948 og sælger til såvel private som firmaer, skoler, mange kirkelige og humanitære organisationer samt NGO'er. Unitas Rejser er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvad er Key Travel Danmark?

Unitas Rejser er dansk eneagent af fleksible Key Travel Danmark-billetter. Kort fortalt opnår man en fleksibilitet mht. datoændringer og refunderinger, man ellers giver meget mere for hos andre rejsebureauer eller hos flyselskaberne direkte. Læs mere om Key Travel Danmark-billetter på unitasrejser.dk/key-travel eller i CISV’s notat om billettypen.

Key Travel kan bruges af humanitære organisationer, og det falder CISV ind under. Unitas Rejsers kompetence er ”vanskelige oversøiske destinationer”, men medarbejderne fungerer også som almindelige rejserådgivere omkring valg af ruter, særlige tilbud, risici m.m.

Vi forsøger at få Key Travel-billetter, når det er muligt.

Bestilling og afregning

Når en CISV-deltager er klar til at bestille rejse, kontaktes Unitas Rejsers rejsekonsulenter Marlene Holze Kusk eller Kim Thordal.

CISV-deltageren afregner med Unitas Rejser ved bankoverførsel eller betaling med Dankort.

Enkelt-deltagere eller delegationer omfattet af Rejsepuljen, der benytter Key Travel-billetter skal være opmærksomme på kravet om, at CISV sender et følgebrev med, der bekræfter, at de rejsende er medlemmer i CISV. Dette følgebrev skal udfyldes af CISV’s kontaktperson på programmet.

Se også cisv.dk/ressourcer/for-aktive-frivillige/forsikring og CISV Danmarks generelle betingelser for deltagelse i rejser - pkt. 10

Skal/skal ikke?

Deltagere, der rejser som enkeltdeltagere (Seminar Camp, JC og diverse internationale aktiviteter) bestemmer selv, om de vil benytte dette tilbud eller bestille billetter på andre måder! Men CISV Danmark anbefaler, at Key Travel anvendes, ligesom nedenstående er indskrevet i CISV Danmarks generelle betingelser (pkt. 9.b.ii) for deltagelse i et program:

”Hvis deltageren undlader at følge disse anbefalinger om Key Travel-billetter, er det på eget ansvar og dermed udgift, hvis rejseplanerne skal ændres, fx i forbindelse med pludselig opstået sygdom, lederskifte, hjemsendelse mv.”

For løbende at vurdere fordele og ulemper ved Key Travel-systemet vil Kontoret gerne indsamle positive eller negative erfaringer efter turene. Var prisen konkurrencedygtig, rejserådgivningen kompetent, betød den bedre fleksibilitet noget i praksis, og kom man ud for noget uventet undervejs? Skriv gerne til Daglig Ledelse, hvis I har kommentarer!

Sitemap
Close

Søgning