Når du rejser med CISV

CISV Danmark har lavet en aftale med rejsebureauet Unitas Rejser, så vores deltagere kan købe NGO-billetter gennem bureauet. Det gør det muligt – ofte uden højere priser – at få større fleksibilitet ved aflysninger eller ændringer af datoer. Alle delegationer i programmerne Børneby, Youth Meeting og Step Up rejser (i videst muligt omfang) på NGO-billetter, der bestilles af Rejsepuljen. Enkeltdeltagere på JC og Seminar Camp-pladser skal selv bestille billetter hos Unitas Rejser.

Unitas Rejser bor i Silkeborg og er ejet af KFUM og KFUK i Danmark. Bureauet startede i 1948 og sælger til såvel private som firmaer, skoler, mange kirkelige og humanitære organisationer samt NGO'er. Unitas Rejser er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvad er NGO-billetter?

Unitas Rejser er dansk eneagent af fleksible NGO-billetter. Kort fortalt opnår man en fleksibilitet mht. datoændringer og refunderinger, man ellers giver meget mere for hos andre rejsebureauer eller hos flyselskaberne direkte. Læs mere om NGO-billetter i CISV’s notat om billettypen.

NGO-billetter kan bruges af humanitære organisationer, og det falder CISV ind under. Unitas Rejsers kompetence er ”vanskelige oversøiske destinationer”, men medarbejderne fungerer også som almindelige rejserådgivere omkring valg af ruter, særlige tilbud, risici m.m.

Vi forsøger at få NGO-billetter, når det er muligt. Ved alle NGO-billetter sender CISV et bekræftende følgebrev med delegationen/deltageren. Her erklæres, at de rejsende er medlemmer i CISV. Følgebrev skal udfyldes af CISV’s kontaktperson på programmet.

Bestilling og afregning (kun Seminar Camp-deltagere, JC's og diverse internationale aktiviteter)

Når du som CISV-deltager er klar til at bestille rejse, skal du kontakte en af Unitas Rejsers rejsekonsulenter, Marlene Holze Kusk og Kim Thordal. Du afregner med Unitas Rejser ved bankoverførsel eller betaling med kreditkort.

Se også cisv.dk/ressourcer/for-aktive-frivillige/forsikring og CISV Danmarks generelle betingelser for deltagelse i rejser - pkt. 10

Skal/skal ikke?

Deltagere, der rejser som enkeltdeltagere (Seminar Camp, JC og diverse internationale aktiviteter) bestemmer selv, om de vil benytte dette tilbud eller bestille billetter på andre måder! Men CISV Danmark anbefaler, at NGO-billetter anvendes, ligesom nedenstående er indskrevet i CISV Danmarks generelle betingelser (pkt. 9.b.ii) for deltagelse i et program:

”Hvis deltageren undlader at følge disse anbefalinger om NGO-billetter, er det på eget ansvar og dermed udgift, hvis rejseplanerne skal ændres, fx i forbindelse med pludselig opstået sygdom, hjemsendelse mv.”

For løbende at vurdere fordele og ulemper ved NGO-billetter vil Kontoret gerne indsamle positive eller negative erfaringer efter turene. Var prisen konkurrencedygtig, rejserådgivningen kompetent, betød den bedre fleksibilitet noget i praksis, og kom man ud for noget uventet undervejs? Skriv gerne til Daglig Ledelse, hvis I har kommentarer!

Sitemap
Close

Søgning