DELTAGER

Som deltager udgør du selve kernen af en Seminar Camp. Sammen med de andre deltagere har du ansvaret for lejrens gennemførelse. Det betyder, at jo større indsats du og dine venner lægger i at forberede jer før lejren, desto bedre en lejr får I. Hvis du vil deltage i en Seminar Camp, skal du være interesseret i at diskutere interkulturelle og internationale emner med unge fra andre steder i verden.

Under lejren kommer du til at udvikle dine evner i konflikthåndtering. Det praktiske lejrliv er en stor del af Seminar Campen. Derfor bliver du også bedre til at arbejde sammen med andre på tværs af kulturelle forskelle. Du lærer at tage beslutninger og at tage ansvar for dine beslutninger gennem de forskellige aktiviteter og diskussioner. Kollektive beslutninger er en vigtig del af en Seminar Camp. Derfor lærer du i løbet af lejeren forskellige metoder til at træffe beslutninger og bliver klogere på forskellige former for demokrati.

Følgende pris dækker kost, logi og forsikring.

Seminar Camp

Fee

PROGRAM

PRIS 2021

Seminar Camp

4.400 kr.

Derudover kommer der udgifter til rejse, lægeundersøgelse, eventuelle vaccinationer, forberedende møder og lommepenge. Til sidst skal det nævnes, at man skal være medlem af CISV Danmark for at komme med på Seminar Camp. Læs mere om at blive medlem her.

Ledige pladser

Ansøgningsfristen til Seminar Camp ligger normalt i oktober/november for det kommende år, hvor proceduren for ansøgning bliver offentliggjort her på siden. Hvis der efterfølgende skulle være ledige pladser kan du finde dem her. Hvis du har spørgsmål om Seminar Camp kan du skrive til Seminar Camp-udvalget.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til din lokalforening eller Seminar Camp-udvalget.

Sitemap
Close

Søgning