Ledere søges - CISV for alle 2020

Det er nu blevet tid til at invitere til CFA 2020. Planlægningen er i fuld gang for at sikre, at det igen i år bliver en uforglemmelig oplevelse.

CISV For Alle 2020

Hvis forholdene tillader det, glæder vi os til at afholde to separate CISV For Alle (CFA) i efterårsferien i uge 42.

CFA er en årlig aktivitet, som både giver aktive CISV'ere mulighed for at mødes og nye medlemmer mulighed for at opleve, hvad CISV handler om. CFA er fire dage med masser af sjov og leg, og alle går hjem med et godt indtryk af, hvad CISV er, og ofte med et helt nyt netværk af venner.

CFA foregår i efterårsferien, fra lørdag d. 10. til tirsdag d. 13. oktober 2020. Der bliver afholdt to separate CFA'er opdelt i aldersgrupperne 10-12 år og 13-15 år. Der er 45 deltager-pladser i hver lejr.

- CFA for de 10-12-årige afholdes på Fyn. Vi regner med at planlægge fælles transport med bus for de 10-12-årige fra København til Assens.

- CFA for de 13-15-årige afholdes i Nordsjælland. For deltagere fra Fyn og Jylland vil der være mulighed for fælles transport med offentlig transport eller evt. bus afhængigt af antal deltagere.


Vi skal bruge 6 ledere (18+ år) og 4 juniorledere (16-17 år) til lejren for de 10-12 årige. Derudover skal vi bruge 8 ledere (18+ år) til lejren for de 13-15 årige. Du skal have den angivne alder i oktober 2020.

Alle er velkomne til at være leder på CFA, både erfarne CISV’ere og andre, der er interesserede. Det koster ikke noget at være leder på CFA, men vi kræver at du kan deltage på hele CFA. Det er ikke muligt at komme efter CFA er startet, tage tidligt hjem eller forlade lejrstedet i løbet af de fire dage. Hvis det bliver nødvendigt, kan der være brug for at nogle ledere tager offentlig transport sammen med deltagere til og fra lejren.

Hvis du er interesseret, skal du ansøge om at blive leder på CFA. Deadline for ansøgning til CFA 2020 er søndag d. 6. september. Du ansøger om at blive leder ved at udfylde dette ansøgningsskema: https://forms.gle/r6GihD1AMAEjL2WG9

Når ansøgningen er lukket, vil CFA-udvalget udvælge hvilke ledere, der skal deltage på CFA. Du får besked hurtigst muligt efter deadline, dog senest d. 13. september.

Vi håber at vi kan afholde CFA i år på trods af omstændighederne, og vi håber at I vil være med til at få det bedste ud af, hvad forholdene tillader. Planlægningen foregår i år i tæt samarbejde med både Risk Management-udvalget og Daglig Ledelse af CISV Danmark. Dette er for at sikre at de rette forholdsregler for CFA bliver udarbejdet og overholdt på lejren.

Spørgsmål rettes til cfaudvalg@gmail.com.

Mange hilsner fra
CFA-udvalget

Birgitte, Johan, Sonja, Tobias, Valdemar og Vitus

Tid og sted

Hvornår

10-10-2020 - 13-10-2020

Sitemap
Close

Søgning