Deltager

For at deltage i en Interchange skal du være mellem 12 og 15 år. Du skal være selvstændig og selv kunne tage initiativ. Du skal være instillet på at samarbejde med andre og være nysgerrig efter at lære mere om det land og den familie, du kommer til at besøge. En vigtig del af udvekslingen er at lære det nye land og dets kultur at kende. Samtidig skal du lære en person fra det andet land om Danmark og den kultur, som du selv er en del af. Inden Interchangen kommer du til at kommunikere med din Interchange-partner og forberede, hvad I skal lave, når I ses. Din danske delegation mødes flere gange inden Interchangen går i gang for at planlægge, hvad der skal ske i løbet af Interchangen.

Under udvekslingen planlægger og gennemfører I selv aktiviteter, der har med Interchangens tema at gøre. Som deltager udvikler du dine evne til at arbejde i grupper, din selvstændighed og evne til at møde andre kulturer.

Følgende pris dækker kost, logi og forsikring.

Interchange

Fee-struktur / priser

PROGRAM

PRIS 2022

Interchange, kort

3.400 kr

Interchange, lang

3.900 kr.

Derudover kommer der udgifter til rejse, lægeundersøgelser, eventuelle vaccinationer, forberedende møder, materialer der skal med på Interchangen og lommepenge. Til sidst skal det nævnes, at man skal være medlem af CISV Danmark for at komme med på Interchange. Læs mere om at blive medlem her.

Deltag i en Interchange

Hvis du vil deltage i en Interchange eller har spørgsmål til programmet, kan du kontakte Interchange-udvalget eller din lokalforening.

Sitemap
Close

Søgning