Deltager (19+ år)

Deltagere 19+ år

Temaet på lejren er ofte relateret til aktuelle politiske spørgsmål eller andre emner, som spiller en central rolle i verden omkring os. Det er op til dig og de andre deltagere på lejren at beslutte, hvordan i vil udvikle temaet. Det er vigtigt, at du som deltager er nysgerrig og vil tage et ansvar for, hvordan lejren udvikler sig.

Under lejren har deltagerne, i princippet ansvaret for at al planlægning og gennemførelse af aktiviteter. Der er også en gruppe ledere og en stab, som støtter jer efter behov, og som også gennemfører en del af aktiviteterne sammen med jer. Ved at arbejde med et tema og tage ansvar for lejren, lærer du at udvikle din egen selvforståelse og lederevner.

Pris

Følgende beløb dækker kost, logi og forsikring.

Program Pris 2019
Youth Meeting 8 dage 1.600 kr
Youth Meeting 15 dage 3.300 kr

Derudover kommer der udgifter til rejse, lægeundersøgelse, eventuelle vaccinationer, forberedende møder og lommepenge. Til sidst skal det nævnes, at man skal være medlem af CISV Danmark for at komme med på Youth Meeting.  Læs mere om at blive medlem her.

Deltag på Youth Meeting

Hvis du vil deltage på et Youth Meeting eller har spørgsmål, kan du skrive til Youth Meeting Udvalget. Du kan også se her om der er ledige pladser.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om Youth Meeting, kan du skrive til udvalget.