SAMARBEJDE

At gennemføre et projekt med en samarbejdspartner kan være utroligt givende for begge parter.

Samarbejde med en anden organisation er et hjælpemiddel til at opfylde målene for mosaikprogrammet. Den bedste måde at omsætte holdninger, viden og færdigheder på til i det virkelige liv er ved at samarbejde med andre organisationer. Vi kan få relevant input fra en organisation, som har en ekspertviden inden for det område, vi arbejder med. Vi kan lære nye metoder, og vi kan lære andre foreninger om CISV og vores mål og metoder.

Det er oftest nemmest at begynde en samtale med en mulig samarbejdspartner, hvis man allerede har en idé, som man gerne vil føre ud i livet. Tænk derfor over, hvilke syn en samarbejdspartner kunne have omkring jeres projektidé. Det er vigtigt, at I er godt forberedte og præcise i jeres beskrivelse, når i præsenterer jeres ide. Glem ikke at fortælle om jeres egen organisation – CISV. Det er en god idé at tage informationsmateriale med. Det kan lette samtalen og være en god støtte. Selv om I har en projektidé, er det vigtigt at være lydhør og respektere den anden partners ønsker – samarbejdet skal være til nytte for alle parter.

Undersøg hvilke andre foreninger der er og hent inspiration fra dem. Hvad gør de? Hvem er deres målgruppe? Hvilke mål har de? Hvad vil de ændre? Måske kan vi endda selv komme ind i et samarbejde, som er noget Mosaik virkelig ønsker at fremme.

Nogle eksempler på mulige samarbejdspartnere i Danmark

Sitemap
Close

Søgning