MÅL OG IDE

For at gennemføre et projekt skal I have en tydelig og overordnet idé.

En ide som I skal arbejde med gennem hele projektet. En idé som kort beskriver, hvad der skal ske i projektet, eller hvad I ønsker at forandre. Det er vigtigt at overveje formuleringen sin idé nøje. Det gør det lettere for alle de involverede - og så ved man, at man arbejder for samme sag. Når idéen for projekt er på plads, begynder selve projektplanlægningen.

Hvad vil I opnå?

  1. Hvilken ny viden skal deltagerne få ud af projektet? (fx. selverkendelse, viden om ulighed mellem kønnene i samfundet, en forståelse for årsagerne til konflikt og grundende til fred m.m.
  2. Hvilke nye færdigheder skal deltagerne få ud af projektet? (fx hvordan man løser en konflikt, at blive bedre til at lytte m.m.)
  3. Hvilke nye perspektiver vil I have, at deltagerne udvikler gennem projektet? (tolerance, respekt for forskelligheder, empati, solidaritet, socialt ansvar m.m.)

Hvordan når vi vores mål?

CISV er som tidligere nævnt en uddannende organisation, og vi arbejder oplevelsesbaseret. Dette indebærer, at personer, som er involveret i CISV, på en eller anden måde skal gennemgå en udvikling, når de deltager i en aktivitet, som er arrangeret gennem organisationen.

Sitemap
Close

Søgning