LEJRLEDELSE

Som lejrleder er du projektleder for et IPP sammen med de andre lejrledelses medlemmer. Du har ansvaret for at koordinere en gruppe voksne menneskers arbejde med projektet og dets tema.

Du har også ansvaret for kontakten med CISV's partnerorganisation. Vi søger derfor personer, der er gode til at lytte og er vant til at arbejde med forskellige metoder og forskellige gruppers behov. Som lejrleder skal du også sørge for at få gruppen til at fungere sammen socialt, så samarbejdet med partnerorganisationen bliver så optimalt som muligt.

Som lejrleder på et IPP udvikler du dine egenskaber som leder. Du får praktisk erfaring med projektstyring, gruppedynamik, konflikthåndtering opg fredsuddannelse. Du får også mulighed for at udvikle forskellige metoder for at forbedre samarbejdet mellem CISV og partnerorganisationen.

Pris

Som lejrleder betaler CISV for alle din omkostninger i forbindelse med projektet. Du skal blot sørge for at være medlem af CISV Danmark. Læse mere om, hvordan du bliver medlem her.

Ledige pladser

Hvis der er ledige pladser for at blive International lejrleder, kan du finde dem her.

Hvis du er interesseret i at være lejrleder kan du kontakte IPP-udvalget.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til din lokalforening eller IPP-udvalget.

Sitemap
Close

Søgning