Roskilde

CISV Roskilde

CISV Roskilde er lokalforening for det område, der dækker den østlige del af Region Sjælland - Roskilde, Lejre, Køge, Stevns, Faxe, Greve og Solrød kommuner. Ligesom resten af CISV - både på nationalt og internationalt plan - er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Dette gøres ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Interchange, StepUp lejr og meget andet.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere, m.v. Man kan også følge os på vores Facebook-side CISV Roskilde.

Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen enten på roskilde@remove-this.dk.cisv.org, eller direkte til de relevante på listen herunder!

Bestyrelsen

Rolle Navn Telefon E-mail
Formand og Børnebyskontaktperson Kari Boe Gad 41 40 17 27 kariboegad@gmail.com
Næstformand og kasserer Poul-Erik Skou Larsen 40 21 13 06 psl@hegela.dk
Step Up kontaktperson Lykke Frederiksen 50 41 23 73 / 46 37 32 70 lykkebf@gmail.com
Youth Meeting kontaktperson Christina Bendixen Würtz fam.wyrtz@mail.dk
Bestyrelsesmedlem Dorte Wenøe Breddam
Junior bestyrelsesmedlem Tone Stauning
Junior bestyrelsesmedlem Laura Meldgård roskilde@dk.cisv.org