Plads

Seminar Camp deltager i 2017

This event has passed
Hvad vil du sige til…. At få en helt unik oplevelse? At møde jævnaldrende fra hele verden? At lære dig selv og dine grænser bedre at kende? At se verden og globale problemstillinger i et internationalt perspektiv? Hvis du kan svare ja til dette og er mellem 17-18 år, så er Seminar Camp måske noget for dig!

Hvad er en Seminar Camp?

En Seminar Camp (SC) er en aktivitet af tre ugers varighed for 17-18 årige. Der deltager mellem 20-30 unge på hver camp fra 15-20 forskellige lande. Udover deltagerne er der en stab på 4-6 personer over 21 år, bestående af både hjemmestabe og internationale stabe.

Deltagerne skaber selv deres Seminar Camp igennem planlægning af aktiviteter, samt udførelse af praktiske gøremål. Det er derfor vigtigt, at deltagerne gør en aktiv indsats og tager medansvar for camp’en. Det sociale samvær er en central del af en Seminar Camp – åbenhed og initiativ er gode kvaliteter, der kan gøre din Seminar Camp til en uforglemmelig oplevelse.

 

Formålet med en Seminar Camp

Formålet med en Seminar Camp er at give deltagerne en indsigt i personlige, såvel som lokale, nationale og globale problemstillinger for derved, at skabe en større forståelse for den verden og dagligdag deltagerne lever i.

Ved at tilbringe tre uger i en camp langt væk fra ens hverdag, familie og venner er det tanken, at man vil være mere åben overfor nye indtryk og andres holdninger. Gennem oplevelsen af en international atmosfære tiltænkes det, at i i højere grad vil kunne opdage nye måder at leve sammen på selvom, der kan være store kulturelle, religiøse og sproglige forskelle deltagerne imellem.

I en Seminar Camp er det primært deltagernes ansvar at planlægge og udføre alle aktiviteterne. Du er derfor selv aktivt med til at forme din egen camp. Udover det spiller alle de praktiske opgaver, ekskursioner og det sociale samvær en væsentlig rolle for, at det bliver en intens, begivenhedsrig og helt unik oplevelse for alle deltagere.

 

Da der er begrænsede pladser til rådighed for CISV Danmark, så søg så mange som muligt og så hurtigt som muligt. Derved giver du dig selv større mulighed for deltagelse!

Ansøgningsfristen er 1. december 2016.

 

Forberedelse

For at kunne deltage i en Seminar Camp skal du deltage i CISV Danmarks uddannelsesweekender, hvor du vil blive trænet med henblik på deltagelse i en Seminar Camp. Datoerne for disse uddannelsesweekender (også kaldt UW1, UWX og UW3) er: 3.- 5. februar 2017 for UW1, 21. – 23. april 2017 for UWX og 1.-3. september for UW3. På disse weekender vil der være mulighed for at finde ud af, hvad en Seminar Camp kan indeholde, samt møde årets andre Seminar Camp deltagere og forhåbentlig afprøve nogle relevante ting, man bl.a. vil kunne beskæftige sig med i en Seminar Camp.

Der er mødepligt til disse weekender.

 

Økonomi

Det koster ca. 3.500 kr. at deltage i en Seminar Camp. Dette beløb dækker kost, logi, forsikring og materialer, samt administration før og under campen.

Udgifter til rejse og helbredsattest m.m. er ikke medregnet i det nævnte beløb. Vi har forsøgt at give et bud på hvilke udgifter der typisk er i forbindelse med en Seminar Camp og et ca. beløb på de poster. Dette kan du læse mere om under ”Faktablad

 

Ansøgning

Vi vil gerne bede dig om at udfylde det digitale ansøgningsskema: https://docs.google.com/forms/d/107Qd7VYM3DAFqYiRnhmkovcTxTd-HAy3qGso_VXO0cg/edit#

 

Retningslinjer for ansøgning:

 

1.     Du skal være medlem af CISV Danmark for at kunne ansøge til Seminar Camp programmet.

 

2.     Du skal være fyldt 17 år, men ikke 19 år, inden campen’s start.

 

3.    Du skal udfylde et ansøgningsskema på nettet. Din ansøgning ses først som modtaget når dette er gjort og mailen sendt. Bekræftelsen skal modtages af udvalgt senest d. 1. december 2016. (ligge i vores inbox)

4.     Sæt % ved de lejre, du ikke kan deltage i. Prioriter de resterende camps fra 1 og frem. 1 giver du til den camp, du helst vil til.

Ved valg af camps skal du være opmærksom på start- og slutdato for camp’en, om det er en drenge- eller pige plads og desuden hvor langt væk du har råd til at rejse, samt hvor langt du har lyst til at rejse alene.

 

5.     Modtages din ansøgning senere end 1. december. 2016 vil den komme bagerst i køen eller slet ikke komme i betragtning.

 

6.     Hvis du ikke får tildelt en plads i første runde, vil du komme på ventelisten. I anden og tredje runde får Danmark tilbudt flere pladser, så der er stor chance for, at du senere vil få en plads.

 

7.     Når du accepterer en plads i en Seminar Camp er du økonomisk bundet af din accept efter

            - 15. januar 2017, hvis du har accepteret en plads i runde 1

            - 15. marts 2017, hvis du har accepteret en plads i runde 2

            - 15. april 2017, hvis du har accepteret en plads i runde 3.

 

Hvis du efter at have accepteret en plads bliver nødt til at melde afbud efter ovenstående deadlines, skal du stadig betale Seminar Camp fee.

 

8.     Senest 1. Februar 2017 vil du blive opkrævet dit fee via medlemssystemet (cisvportal.dk). Seminar Camp fee dækker mad og materialer under Seminar Campen samt stabens rejse- og forsikringsudgifter.

9.     For at deltage i en Seminar Camp er det OBLIGATORISK at deltage i CISV Danmarks uddannelsesweekender (UW1, UWX og UW3):

 

Det betyder også at man skal deltage i HELE weekenden både på UW1 og UWX, samt UW3 de dage, hvor der er deltagelse for Seminar Camp. Det er udelukkende Seminar Camp udvalget, der vurderer om der skal gives dispensation i yderst specielle tilfælde.

 

Vigtige Datoer:

 

      1. december 2016: Ansøgningsfrist for kommende Seminar Camp deltagere.

 

      3.-5. februar 2017: Uddannelsesweekend 1 (UW1).

 

      21.-23. april 2017: Uddannelsesweekend X (UWX).

 

      1. februar 2017: Deadline for at indbetale Seminar Camp fee.

 

      1.-3. september 2017: Uddannelsesweekend 3 (UW3)

 

 

Ansøgningsfrist for Seminar Camp deltagere 2017: 1. december 2016.

 

Spørgsmål vedrørende Seminar Camp programmet kan stilles til Zandra Wamberg, Lea Thingmann og Anne Hougaard på:

 

 

Zandra Wamberg, tlf.: 28 10 37 12

Lea Thingmann, tlf.: 30 62 87 89

Anne Hougaard, tlf.: 22 40 03 86

 

Eller på mail:

seminar@remove-this.dk.cisv.org

 

Link til ansøgningsskema: https://goo.gl/forms/kE6LixcLMJtpvWrP2 

Praktisk information

Rolle: Deltager
Program: Seminar Camp
Alder: 17-19
Lokalforening: CISV Danmark

Dato

Startdato: 10-10-2016
Slutdato: 31-12-2016