Plads

Ansøgning til IPP 2017

Go out, find out, help out! Kunne du tænke dig at samarbejde med hjemløse brasilianere med at producere videoer og bøger for at viderebringe livshistorier og styrke selvtilliden i et skrøbeligt lokalsamfund? Dokumentere og bevare kulturarven på Bali? Eller lære om social udvikling og bæredygtig brug af naturressourcer i Holland?

Så ansøg om at komme på IPP nu!

 

International People’s Project (IPP) er et af de CISV programmer, som fører teori til praksis. Du arbejder på et lokalt funderet projekt med fokus på et lokalt behov i samarbejde med en partnerorganisation. På en IPP mødes mennesker med fælles interesse for et emne de brænder for med muligheden for at gøre en aktiv forskel for et lokalsamfund. Når deltagerne ikke arbejder direkte på projektet, udveksler de viden og erfaring med hinanden om temaet gennem interkulturelle og globale perspektiver og uddannende aktiviteter.

 

En IPP har grundlæggende fokus på et af CISVs fokusområder: forskellighed, menneskerettigheder, konfliktløsning eller bæredygtig udvikling. Derfra kan temaer og projekter variere vidt og bredt, fra fokus på ældres rettigheder, ytringsfrihed og gadekunst til bæredygtig madlavning, ofre for naturkatastrofer eller flygtninge.

 

CISV Danmark har i år pladser til følgende IPPs

(U)synlig: Skabe fokus på hjemløshed i Brasilien (17/7-16/8 2017)

Deltagere på denne IPP vil sammen med den hjemløse befolkning i “Casa da Cidadania” producere videoer og bøger, der skal fortælle de enkeltes livshistorier. Udvekslingen mellem deltagere og beboerne skal bruges til at styrke selvtilliden blandt de hjemløse i et skrøbeligt lokalsamfund.

 

Kulturelle fodspor: Dokumentere og bevare kulturarven på Bali, Indonesien (11/7-25/7 2017)

Oplev globaliseringens indflydelse på Bali ved at tage del i dokumentationen og bevarelse af et lille, traditionelt lokalsamfund.

 

Fremtidens verden: bæredygtig brug og konservering af naturressourcer (12/7 2017-14/1 2018)

Deltagere på denne IPP vil lære som social udvikling ved at beskytte landets naturarv mens de benytter sig af naturressourcer på en bæredygtig måde. Deltagerne skal sammen skabe værktøjer til at støtte partnerorganisationen med at fortsætte deres lokale arbejde i sociale grupper.

 

Læs mere om projekterne her: Upcoming IPPs 2017

 

ANSØG HER INDEN 14. DECEMBER!: IPP ansøgning 2017

Er du interesseret i en af de andre spændende IPPs skal du være velkommen til at skrive dette i din ansøgning. Du vil få svar om du har fået plads til en af de andre IPPs i starten af februar.

 

Er du yderligere nysgerrig efter hvordan en IPP kan se ud? Så kig nærmere på dette link hvor vi har lavet en lille film om den IPP der blev afholdt i Danmark i sommeren 2013 om ‘Senior Citizenship’ i samarbejde med Røde Kors Besøgstjeneste i Roskilde: https://www.youtube.com/watch?v=kpjP-wis0xU

 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til IPP udvalget her: ipp@remove-this.dk.cisv.org

Praktisk information

Rolle: Deltager
Program: International People's Project
Alder: 19+
Lokalforening: CISV Danmark

Dato

Startdato: 04-12-2016
Slutdato: 20-12-2017