Events

Informationsmøde for aktiviteter i 2018 - Nykøbing Falster

This event has passed
Er du 11, 13-14 eller 15 år i sommerferien 2018?

CISV Nykøbing F. sender hvert år børn og unge fra vores område (Lolland-Falster, Møn, Sydsjælland) i Børneby (11-årige), på Interchange (13/14-årige) og på StepUp (15-årige).

Mandag den 9. oktober 2017 kl. 19:00-21:00 på Stubbekøbing Skole inviterer lokalforeningen til informationsmøde om CISV. Her præsenteres de programmer, som lokalforeningen udbyder i 2018.

Alle er velkomne! Både nuværende og kommende CISV-medlemmer og alle andre med interesse for CISV.

Kom og hør alt om, hvilke programmer du/dit barn kan deltage i, hvad det koster, og hvad det kræver.

Arrangementet er oprettet som en begivenhed på lokalforeningens Facebook-side (CISV Nykøbing F). 

CISV Børneby for 11-årige er en international sommerlejr, hvor 10-12 lande deltager hver med en delegation bestående af to drenge og to piger på 11 år samt en voksen leder. Gennem typiske lejraktiviteter som sang, dans, sport, drama, leg og formning – med hovedvægten lagt på internationalt venskab, tværkulturel kommunikation og samarbejde - lærer børnene gennem erfaring, at de på trods af nationale og kulturelle forskelle, har langt flere ligheder end forskelle som medlemmer af den samme globale menneskelige familie.

CISV Interchange for 13-14-årige er et familieorienteret udvekslingsprogram. Formålet er at skabe dybere forståelse mellem to kulturer, ved at deltagerne besøger en familie i et andet land og bor hos dem som en del af familien. Udvekslingsperioden for næste års Interchange er på 2 uger – én periode i hvert land. En Interchange delegation består af 6 unge på 13-14 år og en voksen leder.

CISV StepUp for 15-årige er en international lejr på 23 dage for dig, der vil udvikle dine lederevner i en international kontekst. Du lærer sammen med 35 andre 15-årige fra 9 forskellige lande at stille spørgsmål ved, hvordan verden ser ud og selv tage ansvar for at finde svarene. Hvert land sender to piger og to drenge på 15 år, samt en voksen leder.

Vores mål er, at børn og unge, der deltager i CISV programmer, får mange nye venner fra hele verden og mere tillid til sig selv og hinanden. Samtidig tilegner de sig nye holdninger og færdigheder og lærer en masse om, hvordan man bliver aktiv medborger i et flerkulturelt samfund.

Praktisk information

Ansvarlig lokalforening: CISV Nykøbing Falster

Dato

Startdato: 09-10-2017
Slutdato: 09-10-2017

Sted

Sted: Stubbekøbing Skole Rosenvængets Alle 14 4850 Stubbekøbing