Midtjylland

CISV Midtjylland

CISV Midtjylland er lokalforening for Region Midtjylland. Ligesom resten af CISV - både på nationalt og internationalt plan - er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Dette gøres ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Interchange, StepUp lejr og meget andet.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere, m.v. Man kan også følge os på vores Facebook-side CISV Midtjylland.

Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen enten på midtjylland@remove-this.dk.cisv.org, eller direkte til de relevante på listen herunder!

Bestyrelsen

Rolle Navn Telefon E-mail
Formand og SU-kontaktperson (HB) Liv Pedersen 28 78 11 08 midtjylland@dk.cisv.org
Næstformand (HB-junior) Victoria Tvorup Andersen 28 72 68 70 victoriatvorupandersen@gmail.com
Sekretær og Risk manager Laura Birkmose Hertz 60 13 36 82 laura.hertz96@gmail.com
Kasserer Thomas Lebech Hoe 20 88 83 06
Børnebyskontaktperson Pia Kjelstrøm Bruhn 71 72 91 72 pia@beati.dk
Interchange-kontaktperson Liv Pedersen 28 78 11 08 midtjylland@dk.cisv.org
YM-kontaktperson Liv Pedersen 28 78 11 08 midtjylland@dk.cisv.org
Bestyrelsesmedlem Niels-Jørgen Jensen 25 66 87 77 67jensen@gmail.com