Aalborg-Nordjylland

CISV Aalborg-Nordjylland

CISV Aalborg-Nordjylland er lokalforening for Region Nordjylland. Ligesom resten af CISV - både på nationalt og internationalt plan - er vi en gruppe frivillige, der igennem forskellige uddannende programmer forsøger at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden. Dette gøres ved at skabe bånd mellem mennesker fra forskellige lande, kulturer og baggrunde, når vi sender delegationer af børn og unge på Børneby, Interchange, StepUp lejr og meget andet.

Hvis du eller dit barn har mod på verden og brænder for at lære mere om andre kulturer, hvis du brænder for at være leder for en delegation, eller hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med "Dine Muligheder" hvor vi løbende opdaterer, hvad der sker i lokalforeningen, hvilke programmer vi søger deltagere og ledere til, hvornår vi har brug for frivillige hjælpere, m.v. Man kan også følge os på vores Facebook-side CISV Aalborg.

Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen enten på aalborg@remove-this.dk.cisv.org, eller direkte til de relevante på listen herunder!

Bestyrelsen

Rolle Navn Telefon E-mail
Generelle mails til CISV Aalborg-Nordjylland cisv.nordjylland@gmail.com
Formand og BB-kontaktperson Linda Galberg 25 74 28 00 bb.cisv.nj@gmail.com
Bestyrelsesmedlem og Step Up-kontaktperson Dorte Tangaa-Møller 29 12 62 14 stepup.nordjylland@gmail.com
Risk Manager Laura Birkmose Hertz (med støtte fra Eva Høeg) 60 13 36 82 laura.hertz96@gmail.com
Bestyrelsesmedlem Christian Burchart
Kasserer Mads Sidenius
Interchange kontaktperson interchange.nordjylland@gmail.com
Youth Meeting-kontaktpersoner youthmeeting.nordjylland@gmail.com

Referater