Events

CISV for alle 2017

This event has passed
Det er nu blevet tid til at invitere til CFA 2017. Planlægningen er i fuld gang for at sikre, at det igen i år bliver en uforglemmeligoplevelse. Det kræver en masse deltagere og i år er der plads til 100 deltagere. Er DU en af disse?

 

CISV for Alle er en årlig aktivitet, som både giver aktive CISV'ere mulighed for at mødes og nye medlemmer mulighed for at opleve, hvad CISV handler om. CISV for Alle er fire dage med masser af sjov og leg og alle går hjem med et godt indtryk af, hvad CISV er og ofte med et helt nyt netværk af venner.


CFA foregår i efterårsferien, fra lørdag d. 14. til tirsdag d. 17. oktober 2017. Der bliver afholdt én samlet CFA, men deltagerne vil blive delt op i aldersgrupperne 10-12 år og 13-15 år. Der er 50 pladser i hver deltagergruppe.

Det koster 600 kr. at deltage på CFA. Beløbet dækker transport, kost og logi.

Tilmeldingen til CFA 2017 åbner lørdag d. 19. august kl. 12.00 og vil foregå elektronisk på www.cisvportal.dk. Vi gør opmærksom på, at det IKKE er muligt at tilmelde sig FØR lørdag d. 19 august og at tilmelding kun kan foregå i den officielle begivenhed på medlemsportalen. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet.

 

I tilmeldingen beder vi jer om, at være omhyggelige, da det er vigtigt for os at have de korrekte oplysninger på deltagerne. Sørg derfor for at tilmelde det korrekte barn og ikke en anden profil fra et familiemedlemskab. Tilføj desuden allergier eller andre relevante informationer.

 

Igen i år er det muligt at købe CFA T-shirten. Ønsker dit barn dette års CFA T-shirt vil det være muligt at tilkøbe denne for 100 kr ved tilmelding. Husk at bestille den rigtige størrelse, da denne ikke kan ændres efterfølgende.

 

I slutningen af august vil der blive udsendt en precamp til alle tilmeldte deltagere og ledere. I denne precamp kan du læse lidt om, hvad der skal ske i løbet af CFA. Derudover vil der være en masse praktiske informationer.

 

I år inviterer vi til CFA i samarbejde med Nykøbing Falster lokalforening. Da CFA er et nationalt arrangement med deltagere fra hele Danmark, vil der blive arrangeret fællestransport for alle interesserede deltagere. Der vil være mulighed for at tilmelde sig fællestransporten fra et udvalg af større stationer på DSB's IC-toglinie. Vi vil give flere informationer om dette i precampen.

Hvis man ikke tilmelder sig fællestransporten skal man selv sørge for transport til CFA. Nærmere information omkring ankomsttidspunkt og adresse følger i precampen.

 

Hvis du efter tilmeldingen bliver nødt til at melde afbud til CFA, bedes du hurtigst muligt meddele dette til os på cfaudvalg@gmail.com. Hvis dette sker inden mandag d. 11. september, vil du få det fulde beløb retur. Hvis der meldes afbud efter denne dato vil det ikke være muligt at få penge tilbage.

 

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at sende en email til cfaudvalg@gmail.com.

Mange hilsner fra

CFA-udvalget
Birgitte, Bolette, Valdemar og Vitus

Praktisk information

Forening: CISV Danmark
Ansvarlig lokalforening: CISV Danmark, CISV Nykøbing Falster

Dato

Startdato: 14-10-2017
Slutdato: 17-10-2017

Sted

Land: Danmark

Arrangør

CISV Danmark
E-mail secretary@dk.cisv.org